fletxa Qui som? MACFONT, S.A. som una empresa especialitzada des de 1987 en el subministrament de matèries primeres de peix i marisc a la indústria alimentària europea. En base al sector en el qual treballem, totes les matèries primeres que subministrem es caracteritzen pels estrictes controls que s'exerceixen sobre elles comportant la disponibilitat d'especificacions tècniques de totes les matèries primeres, traçabilitat, regularitat de producte i de subministrament, així com també formats de presentació especialment dirigits a ús industrial per evitar manipulacions excessives amb anterioritat a la seva incorporació en els processos productius.

fletxa Quina és la nostra estructura?

La nostra estructura es compon de plantes d'elaboració en els Cinc Continents i magatzems de regulació a Regne Unit, Dinamarca, França, Alemanya i Espanya, sent el principal magatzem regulador situat a Girona. Des de tots ells assumim el subministrament a tots els nostres clients en funció de la seva localització geogràfica i sense límit de quantitats.


Següent fletxa
MACFONT S.A. C/ Manel Quer, 5-7, Entl. 2B - 17002 Girona (Spain) - Telf.: +34 972 218 825 - Fax.: +34 972 220 362 info@macfont.es
home email
INTRANET fletxa
bombolles
fletxa Quina tipologia de matèries primeres subministrem al sector industrio-alimentari?

Estem especialitzats en SUBPRODUCTES DE PEIXOS i MARISC, és a dir, matèries primeres obtingudes manual i/o mecànicament d'un procés principal de producció que, controlades estrictament (abans, durant i després del procés d'obtenció) i adaptades a l'ús industrio-alimentari, ens permeten subministrar matèries exemptes de pell, espines, clofolles i cartílags, segons correspongui, adaptant-nos a qualsevol procés industrial d'elaboració. Així mateix, el control que exercim sobre l'origen dels sub-productes de peix i marisc, ens permet disposar també de productes especialment dirigits al sector restaurador / distribuïdor, com el salmó fumat, gambes, carpaccio de bacallà, bou de mar, surimi etc. per complementar la nostra oferta a la indústria i al catering.

fletxa Aplicacions industrials de les nostres matèries primeres:

La característica principal és la gran varietat de productes que s'elaboren, com:
Conserves, amanides, txangurro, olives farcides, carns fredes, sandvitxos, caldos i cremes, patés i mousses, salpicons, choppeds, embotits, piquillos farcits, aromes, farcits per a brioixeria, paelles, varetes, croquetes, empanades, precuinats en general, etc.fletxa Anterior