fletxa ELS NOSTRES OBJECTIUS

DONAR SOLUCIONS A LA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA: NOVETATS, ALTERNATIVES I COMPETITIVITAT
L’APROFITAMENT DELS RECURSOS MARINS
LA SOSTENIBILITAT DEL SECTOR

Donar solucions i solucions competitives a la indústria a partir de les matèries primes recuperades de peix, és la principal motivació i estratègia empresarial de MACFONT, S.A. i del grup d’empreses que conformen el grup IBERLAND.
L’aprofitament dels recursos (Veure exemple de recuperació), tan derivats de la pesca extractiva com de l’aqüicultura, és l’eix de la nostra activitat, des de la implantació dels sistemes més adients per dur a terme aquest aprofitament, sempre en origen, fins la seva comercialització i distribució.

Entenem com aprofitament, la recuperació de les parts comestibles de les restes de peix i marisc, una vegada han estat separades les seves parts més valorades comercialment, normalment els filets. En forma de troçets, retalls i engrunes o pastes, aquests subproductes son obtinguts en condicions sanitàries adients i passen a formar part d’una rutina industrial per ser usats en diversos elaborats alimentaris i plats preparats.

Per altre part, l’objectiu passa per donar noves idees, proporcionar nous formats de desenvolupament en l’àrea gastronòmica i no pas només com una mera substitució de matèries primes per motius exclusivament de preu i competitivitat de mercats.
Davant el repte que planteja el greu problema de la reducció constant de les espècies i les seves captures, un aprofitament de les mateixes dona un sentit tan empresarial com social:

Següent fletxa

MACFONT S.A. C/ Manel Quer, 5-7, Entl. 2B - 17002 Girona (Spain) - Telf.: +34 972 218 825 - Fax.: +34 972 220 362 info@macfont.es
home email
INTRANET fletxa
bombolles
fletxa Empresarialment, la nostra activitat permet crear expectatives de futur i els aprofitaments son projectes de llarg recorregut.

fletxa Socialment, deixant a banda els beneficis ecològics derivats del alleugeriment dels residus orgànics degut al màxim aprofitament dels mateixos, tenim com a objectiu arribar a tots el segments de mercat i poder adquisitiu. És dir, la competitivitat dels subproductes recuperats, permet no solament nous projectes de preparats alimentàris, si no que a més, permet a les indústries obtenir elaborats altament competitius i per tant assequibles per un major ventall d’economies domèstiques.

fletxa Més varietat i més econòmic.

fletxa La sostenibilitat del sector és, finalment, el tercer eix vertebrador de l’activitat. La disponibilitat de recursos derivats de les espècies marines no son inesgotables. Per tant, el nostra objectiu empresarial té molt en compte que una explotació incontrolada o fins i tot irreversible en moltes espècies, podria afectar també la nostra activitat, tot evitant poder tancar el cercle de l’aprofitament i la seva posterior comercialització, privant dels beneficis d’aquest procés a tots el àmbits implicats.fletxa Anterior